Velg en side

Web Maraton, Hvordan alle våre kunder fikk nye nettsider på under ett år

des 15, 2016 | Utvikling

Nyhetsbrev

Vi i Ambio Strong har nærmere 20 års erfaring med utvikling av webløsninger. Nettsider har hatt enormt stor utvikling i løpet av denne tiden og vi velger å ligge foran med våre løsninger. Derfor har vi de siste månedene implementert et nytt system basert på wordpress.

Vårt fokus har i alle år vært å produsere nettsider for våre kunder, som de lett kan ta over og være i stand til å skape selv. På bakgrunn av dette utviklet vi netblast, som lot oss bygge opp nettsider ved hjelp av et system kunden forstår. Vi har de siste årene fulgt utviklingen nøye og velger å flytte over i wordpress. WordPress er det mest hurtigvoksende web løsningen på markedet og et system de fleste har kjennskap til. Ved hjelp av wordpress har vi produsert egne systemer eller themes som gir oss mulighet til å bygge opp flotte nettsider på samme måte som i Netblast.

WordPress markedsføres som den perfekte plattform for blogg og nettsider og har en uendelig strøm av utvidelser som gir store muligheter for nettsted tilpasset de ulike behovene. Derimot oppleves wordpress ofte som et stort og uoversiktlig system. Nettopp derfor har Ambio Strong utviklet egne systemer for å gjøre prosessen enkel og oversiktlig. Vi har valgt å kalle våre produkter for DUCO og CREO som gir et lettere system uten å gå på bekostning av muligheter. Vår tanke er at din bedrift får de mulighetene dere trenger for å tilpasse en webside til visuell profil samtidig som systemet tydelig viser mulighetene uten at du trenger spesialisert IT-kompetanse. Målet med websider er å øke synlighet og profitt og med hjelp av DUCO og CREO er dette mulig for alle typer bedrifter.

Ambio Strong har kjørt et maraton opp mot 15.12. Alle eksisterende kunder har fått tilbud om nye oppgraderte nettsider i vårt nye system. Vi har i flere måneder jobbet mot vårt mål og nå er det i underkant av en uke igjen. Vi har enda litt igjen å gå, men i løpet av året har vi fått flyttet hundrevis av kunder til nye nettsider og tilbakemeldingene er positive.

Den 15.12.2016 stenges vår netblast server for godt, men sammen med våre kunder skal vi jobbe videre med å levere nettsider som øker synlighet og gir økte inntekter i lang tid fremover. Har du spørsmål rundt prosessen eller ønsker din bedrift nye nettsider, ta kontakt med oss via www.strong.no

Dette innlegg er skrevet av

AMBIO Strong

Skriv gjerne en kommentar, eller send forslag til forbedringer eller tips til andre tema du ønsker belyst.

Ring:

40002200

Få en demo:

/demo