Velg en side

Tema og tillegg

feb 1, 2017 | Hjemmeside

Nyhetsbrev

I WordPress bestemmes design og hoved-funksjonalitet av et tema. For enkle tema som bare har «sider» og «innlegg» kan en enkelt bytte tema. For mer avanserte tema defineres ofte flere typer data: produkt, prosjekt eller ansatte og referanser. Da er et bytte ikke like enkelt.

Et tillegg utvider et tema – ofte på en måte som påvirker både design og funksjonalitet. De fleste tillegg kan installeres på de fleste tema, men det er alltid fare for konflikter – eller har «uheldige bieffekter» – så både tema og tillegg må testes godt.

Tema

Vi har utviklet DUCO for de av våre kunder som ha det enkelt og strukturert. Dette tema passer for organisasjoner hvor flere skal redigere nettsidene.

DIVI er et veldig populært tema som vi har flere kunder som bruker – og god erfaring med: Det passer godt for de som har spesielle ønsker om design – og best for de som vil bruke tid på design selv. Vi hjelper!

Vi utvikler også tema for de kunder som trenger noe helt utenom det vanlige. 

Tillegg

Vi har et utvalg av tillegg som vi alltid installerer på nettsteder og flere som vi har for de som vil ha mer! Dette er tillegg som vi har testet og kjøpt inn for våre kunder. Det er et godt argument for å legge nettstedet på våre servere!

Vi harfor eksempel tillegg for:

  • Mapper (hold orden på filene i mediebiblioteket)
  • Søkemotoroptimalisering (Yoast SEO)
  • DIVI bygger (for tema som trenger det)
  • Nyhetsbrev, med automatisk utsendelse hvis du vil.
  • Dokumentnedlasting,

Vi utvikler også tillegg for de kunder som trenger en ekstra funksjonalitet. 

Dette innlegg er skrevet av

AMBIO Strong

Skriv gjerne en kommentar, eller send forslag til forbedringer eller tips til andre tema du ønsker belyst.

Ring:

40002200

Få en demo:

/demo